Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Server Jaki, Z czym itp

Pani Profesor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie Proszę o podawanie KAZDEGO waszego pomysłu na nowy priv LC

@Down, Nie ja ja jedynie zbieram pomysły gdyż serv x postoi jeszcze około miesiąca i jest możliwość całkowitej zmiany....

@@ Jest możliwośc dodania nowefo aff itp

alishia.jpg

Opublikowano

a co zakładasz Ali xD? mogłby być co 3 dni 5k cashu , max 185 jak na globalu ,ep2/3 do tego rate exp x 75 sp free drop 30 gold 30 pet exp 100 , cash shop in juno , fantomek w grze, możliwość założenia fantoma na 1 lvlu poprzez coverek xD , igni x50 , codziennie jakiś prezent od kolesia w juno newbie jak na lc gn 02 , affinity x 25 ale żeby były all , 100% casta od 50 lvla xD:D taki serwer byłby fajny dla graczy typowo PvP bo taki trudny to nie za bardzo fajny ;p

Jak będziesz robiła taki serwer to chcem GS/GM bo umiem 3 języki 2 perfect a 1 tylko do porozumienia !! :DxD

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

a co zakładasz Ali xD? mogłby być co 3 dni 5k cashu , max 185 jak na globalu ,ep2/3 do tego rate exp x 75 sp free drop 30 gold 30 pet exp 100 , cash shop in juno , fantomek w grze, możliwość założenia fantoma na 1 lvlu poprzez coverek xD , igni x50 , codziennie jakiś prezent od kolesia w juno newbie jak na lc gn 02 , affinity x 25 ale żeby były all , 100% casta od 50 lvla xD:D taki serwer byłby fajny dla graczy typowo PvP bo taki trudny to nie za bardzo fajny ;p

Jak będziesz robiła taki serwer to chcem GS/GM bo umiem 3 języki 2 perfect a 1 tylko do porozumienia !! :DxD

Haha, jak zwykle za free... Według mnie powinien być to taki jak Eternia EP2/3. Stary, dobry serwer z dopasowanymi ratami i nie za szybką możliwością wbicia max'a. :)

Co do Twoich języków.. to nie wszystko. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Haha, jak zwykle za free... Według mnie powinien być to taki jak Eternia EP2/3. Stary, dobry serwer z dopasowanymi ratami i nie za szybką możliwością wbicia max'a. :)

Co do Twoich języków.. to nie wszystko. ;)

dlaczego za free xD ? to tak jak na powerslave że i tak będzie trzeba wydac kaske na cash żeby mieć lepsze rzeczy :)

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Ja bym skopiował pomysł od Aeria Games, kiedyś to rozkminiałem: Cash jest bardzo tani i aż zachęca, żeby go kupić, a tam tak tanio że można bić cały czas na platynach ;) (pare lat temu sprawdzałem, teraz nie ogarniam USA).

Opublikowano

Witaj :D

Ja bym zrobił tak:

- expa ustawić na podobny do destiny ( nie wiem jaki tam dokładnie jest )

- skille za PU ale bez książek i kasy

- dodac affinity takie serwerowe ( tak jak jest na lcgn02 )

- max lvl 190

- cash za vote co 6h po 500

- blok expa max 50%

- od 180 expić w pirson

- w pirson od 180 quest powtarzalny na eq

- -,,- na expa

- wprowadzić questy typu zabić bossy typu antek

- questy żeby dawały expa tyle co na PL

Na razie więcej nie pamiętam, jak coś to napiszę Ci na Genericu :)

Opublikowano

a ja bym pogral na takim serwie jak na poczatku gn02 :D
czyli tak :

- Jewle 7 lvl
- Max lvl 175
- Skille full free
- Affinity x10 - x20
- Exp szybki
- Phantom
- 0 coverko c1 tylko c2 ( w sklepach )
- Nowee accki tak jak to na gn02 jest
- Co tam jeszcze , no jak affinity x20 czy tam iles to jeszcze przydalo by sie wszystkie
- Zadnych nowosci typu nowa mapa i exp na mobach ( jak na razie )
- OGARNIETY STAFF , to najwazniejsza rzecz
- Free cash jakis z 1-5k na tydzien zeby nie bylo az tak trudno :P ( nie koniecznie )

To moja propozycja jak tam chcecie :P

Opublikowano

a ja bym pogral na takim serwie jak na poczatku gn02 :D

czyli tak :

- Jewle 7 lvl

- Max lvl 175

- Skille full free

- Affinity x10 - x20

- Exp szybki

- Phantom

- 0 coverko c1 tylko c2 ( w sklepach )

- Nowee accki tak jak to na gn02 jest

- Co tam jeszcze , no jak affinity x20 czy tam iles to jeszcze przydalo by sie wszystkie

- Zadnych nowosci typu nowa mapa i exp na mobach ( jak na razie )

- OGARNIETY STAFF , to najwazniejsza rzecz

- Free cash jakis z 1-5k na tydzien zeby nie bylo az tak trudno :P ( nie koniecznie )

To moja propozycja jak tam chcecie :P

To prawie jak kopia LCGN02. :D Ja bym wolała coś w stylu PL-a, z większymi ratami, z nowościami oraz z expem najlepiej tylko na questach. Żeby nie było esek expa etc. tylko ewentualnie PBI albo nawet same paski. ;3

Opublikowano

Albo zrobić ewentualnie takiego bardziej hard - jak to Miyoshi sugerowała.

Np. Max lvl 165. Bez tarianu i nariatu - albo przeciwnie - wszystkie nowości i max 185. Exp tylko na questach od 100. Dropa x2 a dropa golda x5-10. Pasek x2-5. Wszystkie pety itd. No i żeby nie było tak, że można pakować 1000zł/miesiąc na cash - all dostępne na serwie. Bez coverów c1.

Piszcie ludziska bo ciekaw jestem tego serwera :D

Opublikowano

- Max 175 lvl

- Skille bez skillboków ale za pu które trzeba farmić w procyon :)

- Affinity x3, z tym że w keronie zmienić scrolle które działają jak stone wiedzmy na takie które tylko stunują czyli np. jak dash rycka lub świety cios tytana

- Expienie na mobkach do 175 tzn. jak na 100 mamy questy w tombie to żeby za jednego nie leciały 3 lvle na pbi tylko np. 50% i tak z każdym questem do 175. A jak komuś się nie będzie chciało expić to żeby serwer się utrzymywał to np. za 100-200zł odrazu max lvl.

- Covery c1 i c2 normalnie w item shop'ie

- Accki tak jak kiedyś było że się chodziło na mc żeby monety wydropić i otworzyć accki (bez możliwości kupienia monet w IS'ie)

- Max +18 ulepszenie

- Max 20-30k hp

- 100% casta tylko w secie na 175 lvl

- Set na 175 lvl który można dostać z tokenów które dropią w Altar

- Set na 175 żeby nie dawał za dużych bonów np. casting 100% i w każdym parcie po 56 eva i 93 celki, 10% speeda i jakieś anty stuny czy coś

- Cash co tydzień np. 1-3k przy czym 1k jest za np. 10zł

- Żadnych nowych affinity które jedynie psują grę

- Cover który można dostać jak się jest w gildi która ma dratan lub merak powinien mieć lepsze opcje

- Jawele 5 lvl tylko :D

I to chyba wszystko :D

nfsw_ILAYSI.png
Opublikowano

- Max 175 lvl

- Skille bez skillboków ale za pu które trzeba farmić w procyon :)

- Affinity x3, z tym że w keronie zmienić scrolle które działają jak stone wiedzmy na takie które tylko stunują czyli np. jak dash rycka lub świety cios tytana

- Expienie na mobkach do 175 tzn. jak na 100 mamy questy w tombie to żeby za jednego nie leciały 3 lvle na pbi tylko np. 50% i tak z każdym questem do 175. A jak komuś się nie będzie chciało expić to żeby serwer się utrzymywał to np. za 100-200zł odrazu max lvl.

- Covery c1 i c2 normalnie w item shop'ie

- Accki tak jak kiedyś było że się chodziło na mc żeby monety wydropić i otworzyć accki (bez możliwości kupienia monet w IS'ie)

- Max +18 ulepszenie

- Max 20-30k hp

- 100% casta tylko w secie na 175 lvl

- Set na 175 lvl który można dostać z tokenów które dropią w Altar

- Set na 175 żeby nie dawał za dużych bonów np. casting 100% i w każdym parcie po 56 eva i 93 celki, 10% speeda i jakieś anty stuny czy coś

- Cash co tydzień np. 1-3k przy czym 1k jest za np. 10zł

- Żadnych nowych affinity które jedynie psują grę

- Cover który można dostać jak się jest w gildi która ma dratan lub merak powinien mieć lepsze opcje

- Jawele 5 lvl tylko :D

I to chyba wszystko :D

Zgadzam się w 99%.

Zamiast max lvl 175, to w takim układzie 165 i mamy najlepszy serwer prywatny last chaos.

Opublikowano

Pomysłów mam dużo gorzej z realizacją, potrzeba kogoś kto się na tym zna i sponsora :D

Sponsor ja (czyt Pani Profesor), a wykonanie.... zbieramy pomysły bo w życie da się wprowadzić, :D

Bez-nazwy_nwhsxpa.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

A to jest mój pomysł.

- max lvl 100

- brak 100% cooldown

- 3 światy juno,merak,egeha(albo dratan bez tomb)

- Mini npc cash ( np rolki expa,pu,drop)

- Npc z coverami dla każdej klasy po 3 covery za 15kk

- raty małe, aby można było pograć np exp 5 , drop 3-5 , sp 10 , upgrade 80 %

- bossy w merak, gdzie by dropiły sety na 100 ( aby wróciły czasy grania w pt jak kiedyś na globalu szło sie z max pt na sfiny)

Coś w tym stylu ; )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To już chętniej będziemy grać w zwykle lc.

Moim zdaniem nie powinno być kręcenia setów +18 góra +15

Covery z bonusem hp ogólnie tylko tak dla "wyglądu" exp niski żeby można było palić koks a nie wybić w 3 godz 155lv i mieć z tego jakąkolwiek frajde.

Cast 100% to najlepiej by było dać darmowe butle casta albo trzeba by samemu wydropić tylko że wtedy musiałby być większy drop bo jak ja bije na normalnym lc moby z rulonem i eskami to to jest masakra dostać hełm z którego i tak nie dostane casta.

Npc z itemkami z is-u oczywiście w normalnej cenie :]

200% exp peta

100% exp

Pu 200% bo jednak trzeba sie z tym namęczyć i skile za darmo

Opublikowano

To już chętniej będziemy grać w zwykle lc.

Moim zdaniem nie powinno być kręcenia setów +18 góra +15

Covery z bonusem hp ogólnie tylko tak dla "wyglądu" exp niski żeby można było palić koks a nie wybić w 3 godz 155lv i mieć z tego jakąkolwiek frajde.

Cast 100% to najlepiej by było dać darmowe butle casta albo trzeba by samemu wydropić tylko że wtedy musiałby być większy drop bo jak ja bije na normalnym lc moby z rulonem i eskami to to jest masakra dostać hełm z którego i tak nie dostane casta.

Npc z itemkami z is-u oczywiście w normalnej cenie :]

200% exp peta

100% exp

Pu 200% bo jednak trzeba sie z tym namęczyć i skile za darmo

Zgadzam się z setami. Robienie ich na +18, czy +25 to głupota.

Chcesz niski exp, żeby była frajda z gry, ale butle na 100% castingu też. :v Bez sensu. To jest fajne, ale na wyższych poziomach, a nie od 1 lvl'a lecieć tylko na setce i trzymać F1, bo co to za gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...